Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Pičín - Daleké Dušniky 0:1 (0:0)

11. 5. 2014

gol:  55.Tuháček

sestava Pičín:   Bohuněk, Zvolenský, Kuba, Vondra, Hoshko, Rozmajzl, Benák, J.Tesárek, Koffi, P.Tesárek, Mastný (71.Pinc).

rozhodčí:   Schořovský, Glogar, Branšovský

Muži zápasu (hodnoceno trenérem):

Takže … opět obdobná situace jako minulý týden: jak určit nejlepší hráče z mužstva, ve kterém všichni předvedli nadprůměrné výkony? .... To je naprosto nevděčný úkol  (na druhou stranu doufám, že budu v téhle nelehké situaci i ve zbývajících utkáních Jara :) ).

90% zápasu jsme byli lepším týmem, proto z hlediska bodů to je samozřejmě ztráta, v tomhle zápase jsme si zasloužili vyhrát, přinejmenším získat bod. Na druhé straně, nikdo před tímto zápasem neočekával, že by jsme měli s Dalekými Dušníky bodovat, mohli jsme jen překvapit, což se nám povedlo, přinejmenším herním projevem v poli. Co nám chybělo, je produktivita, z několika příležitostí a z 2 až 3 vyložených šancí jsme nedokázali vstřelit jediný gól a nemusíme být Einsteini, abychom věděli, že bez vstřelené branky nemůžeme vyhrát. Dušníky se dostali pouze do 2 až 3 příležitostí, dokonce se nedá ani hovořit, by se dostali do šancí, ale přesto se jim podařilo z nemožného úhlu skórovat.
K hodnocení:
Za bojovnost a plnění taktických pokynů si zaslouží celý tým známku 9, zejména ve středu hřiště. Ofenzivní hráči Dalekých Dušník se nedostali téměř do hry. Kromě zodpovědnosti Defenzivní řady musím vypíchnout bojovnost a pracovitost celé záložní řady.
Nejlepšími hráči jsou Mates, Rozmi a Beny. Kdyby se podařilo  Jardovi vstřelit alespoň 1 branku, byl by v tomhle zápase na bedně, z mého úhlu pohledu on, na levé záloze odvedl skvělou práci.
 Výborné výkony podali také Jiřina, Zvolda, Pavel a Vlado, (Vlada bych označil, pro mě, největším překvapením zápasu).
Fandovi chybělo k nominaci na výkon zápasu neproměněná vyložená šance, ale odvedl v poli velký kus práce. Mírovi, který ho na posledních cca 20 min. nahradil, se podařilo ovládnout všechny vzdušné souboje, které podstoupil.

David opět předvedl v bráně spolehlivost … ostatně tak, jak jsme u něho zvyklý.