Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Nečín - Pičín 1:0 (1:0)

19. 5. 2014

Branka: Valenta.
ČK: Rozmajzl (Pič.).
Rozhodčí: Kobík. Diváci: 50.

sestava Nečín: Kubín - Vacek, Převor, Hubička, Budínský - Hnida, Valenta, Petřina (Viktorin), Kretschmer - Vršecký, M. Gregor.

sestava Pičín: Bohuněk - Rozmajzl, Kuba, Vokurka, J.Tesárek, Benák, Vondra (46.Zvolenský), Hoshko, Ježek, Mastný (71.Herák), P.Tesárek.

Muži zápasu (hodnoceno trenérem):

Přestože bych rád, tak nemůžu chválit … i když jsme byli 90% zápasu jasně lepším týmem, tak konečný výsledek hovoří za vše. Pokud prostě nezačneme dávat góly, nemůžeme vyhrávat.
1. poločas jsme soupeře téměř nepustili přes půlku a proto je trágédie, když dovolíme takovému soupeři dát gól. Nečínu se podařilo skórovat z rohového kopu, který jsme odbránili velmi naivně a nedůsledně.
2. poločas jsme polevili a začali pouštět soupeře do breakových situací, a to nevynucenými chybami v rozehrávce. Sice Nečín  nedokázal žádný z těchto breaků využít, ale při jedné ze situací jsme si vykoledovali žlutou kartu, kterou jsme po chvíli proměnili v kartu červenou. Paradoxně nás tento moment pozitivně nakopl a zejména ve předu jsme začali hrát na 110%, bylo vidět jak se všichni chceme zvrátit nepříznivý výsledek utkání, což se bohužel nepovedlo ( škoda, že jsme takto nezabrali hned na začátku 2.poločasu).
Muži zápasu jsou: Jéža (zejména za druhý poločas utkání), Beny a Ríša.
Nebýt chyby, která pro nás znamenala obdrženou branku, tak by Vlado patřil mezi nejlepší hráče.