Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Pičín - Luhy 3:1 (1:0)

24. 5. 2014

goly:   : 38. Herák, 62. Ježek, 82. Ježek - 86. Matějka.


ČK: 65. Kuba, 65. Benák - 65. Kout, 65. M. Krůta.


rozhodčí: Sandr.Stehlík, Kříž

sestava Pičín: Bohuněk - J. Tesárek (77. Lexa), Kuba, Vokurka, Hoshko, Benák, Blahovec, Mastný (46. Koffi), Herák, Ježek, P. Tesárek.

sestava:   Luhy: Králíček - Fejt, Mazour (75. Mařík), Kout, M. Krůta, Hadač, Mar. Broum, Matyáš, D. Krůta, Jun (80. Slepička), Matějka.

Muži zápasu (hodnoceno trenérem):

Tak pánové, náš herní projev, jako celku tragédie :) ... Nebýt Davida, tak jsme hned V 5-té minutě prohávali 2:0. Nevím zda se na našem výkonu podepsala nervozita z natáčení, ale bylo to chaotické, neuspořádané, atd .. atd. Pozitivní na tomto zápase je výsledek utkání a za to všem dík. No teda všem úplně ne, děkuji zejména těm co dohráli, a těm co na zápas přišli ve střízlivém stavu. Myslím si, že TV odvezla spoustu zajímavého materiálu do dokumentu, že ukážeme národu, tzv. "Pravou Jihočeskou" ... ale už v příštím kole, můžeme pocítit negativní dopady, plynoucí z oslabení díky červeným kartám. Při naší marodce jsem zvědavej, jak to dám příští týden do kupy nebo ještě takto, pokud se teda zase někdo neožere do němoty před zápasem jako nyní, tak to snad poskládáme. 

V předešlých zápasech jsem chválil náš herní projev, přestože jsme se nezískali body. Nyní si zasloužíme kritiku, ale máme plný počet bodů. Pokud si já můžu vybrat, tak klidně hrajte "tužku", ale poslední 3 kola, udělejme 9 bodů! :) ... Tohle kolo jste mi usnadnili volbu nejvýraznějších hráčů, v průměrném výkonu týmu extréně zazářili:

1) Lukáš Ježek, který předvedl, zatím nejlepší výkon, bylo vidět, že chtěl, dokonce bych řekl, že dozadu až nezvykle zodpovědně (Takže Jéžo, už vím, co Ti chybělo do pohody-> kamery :) ) -> perfektní výkon.

2) Velmi mě překvapil Heri, který v poli odváděl skvělou práci, jak dozadu, tak i dopředu -> skvělý výkon.

3) David, který podržel mančaft, jako poslední instance, a to zejména ve chvílích kdy jsme hořeli v obraně. -> skvělý výkon