Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Krásná Hora - Pičín 1:5 (0:2)

4. 5. 2014

goly:   28.Mastný, 30.P.Tesárek, 59.Vondra, 74.Benák, 81.Pinc - 67.Jirák

sestava Pičín:   Bohuněk, Borovička (13.J.Tesárek), Kuba, Vondra, Zvolenský, Rozmajzl, Benák, Herák (78.Hoshko), P.Tesárek, Ježek, Mastný (78.Pinc).

rozhodčí:   Shořovský

Muži zápasu (hodnoceno trenérem):

Tentokrát hodnocení trenéra bude trošku delší než obvykle, jelikož si to zasloužíte, a to zejména po tom skvělém výkonu, co jste nám všem (i fanouškům) v neděli předvedli na Hřišti.

Osobně bych všem v mužstvu nadělil jednu společnou známku 8-9, ale to by asi ztratilo smysl někoho hodnotit :)
 
Tak alspoň uděluju, alespoň hromadnou známku 8-9 za bojovnost a nasazení.
 
Nyní k hodnení, rozhodl jsem se vypíchnout výkony 3 nejlepších  hráčů v poli a těmi jsou Rozmi, Mates, Jiřina K. Hned napíšu i důvod proč to tak hodnotím, aby  se nestalo to, že někdo  bude mít pocit, že jsem neviděl a nedocenil jeho osobní zářivé momenty. Tito mnou vybraní hráči, si udrželi nadprůměrnou výkonnost, a to po celou dobu zápasu, proto volím tentokrát voím je.
 
Samozřejmě jsem si naprosto vědomý toho, že právě  zářivé momenty, vás ostatních hráčů rozhodly tento zápas. Zvláštní pochvalu zaslouží Jéža,  Beny, Pavel a malej Fanda, kteří konečně zahráli to co se od nich očekává a právě jejich herní momenty rozhodly zápas . Posledně jmenovaný mě překvapil, a to velice -> vypadá to, že snad konečně vychováme hrotového útočníka. Nelze nechat bez zmínky pracovitost Zvoldy (v jednoduchosti je krása) a Heriho nebo spolehlivému výkonu Jardy, který zlepšil hru tělem a byl až překvapivě klidný na balonu. Kluci, kteří naskočili v druhém poločase (Vlado a Míra) také předvedli, přestože na hřišti byli jen krátce, velmi solidní výkony a zaslouží pochvalu za nasazení a pracovitost. Davida v bráně  jsme tentokrát nenechali až tak vyniknout, nebyl až v takové permanenci jako jindy, ale opět předvedl velmi solidní výkon.
 
p.s. Více na tréninku v ÚT, protože samozřejmě trochu kritiky budu mít, ta totiž musí být vždy :)